Vyhledávání


Také v Karlovarském kraji proti ztrátě paměti

27.06.2013 03:17
 

27. června 1950 byla popravena Dr. Milada Horáková. Připomínáme si toto alarmující výročí ... Aktivně připomínáme zvěrstva komunismu, abychom nezapomněli!

 

PŘIPOMÍNÁME!

Velikost odkazu Dr. Milady Horákové nese celý její otevřený život. Žila řešením problémů jiných, ve své době se vymezila zejména v otázce práv žen a spravedlnosti ve společnosti. Prodělala represe fašistů i komunistů, jejichž totalitní principy nesnesou takovéto osobnosti. Paní Dr. Milada Horáková v komunistickém procesu dokázala položit na lopatky zrůdnost a primitivnost komunismu. Zemřela trýznivou fyzickou smrtí na popravišti, ale zůstala skromná, citlivá, nezlomená, hrdá. Její odkaz nepochopí jen nestateční a nesvobodní totalitní pohunci.

 

... připomínáme ...

 

Krajští zastupitelé J.Kotek, M.Balatka, M, Plevný a R.Pisar od zvolení komunistů do vedení kraje trvale protestují proti jejich účasti. Připomínají přitom komunistům jejich krvavě rudou minulost a poukazují na to, že právě oni, krajští představitelé vedení politrukem V.Sloupem, jsou nositeli děsivého odkazu.

https://www.radnicnilisty.cz/horakova-73vyroci/